Tack alla som besvarade enkäten.
Det var 77 personer som svarade, alla hade inte fyllt i alla frågor, men det påverkar inte tårtbitarna i cirkeldiagrammen.

Varför gjorde vi enkäten ?
Under kappseglandet 2019, var det få deltagare och några inställda helgseglingar. Kan vi göra något annorlunda, för att få fler att kappsegla? Detta var anledningen för att enkäten kom till. Givetvis gillar inte alla att kappsegla, en del gillar eskadersegling eller vill bara vart ute och njuta av havet, det ena förtar inte det andra men att kappsegla är ett utmärkt tillfälle att lära sig hantera sin båt.

Några sammanfattningar av svaren.
Det är glädjande att många har svarat att man ska segla mer 2020 än 2019. De flesta tyckte att det var viktigt med fika och prisutdelning efteråt, 35% ville ha kryss länsbana och resten villa ha triangelbana eller att segla runt några sjömärken, inte så noga med vindriktningen.

Ulf med Seglingskommittén


Taggar:

Inga svar på inlägget