Efter en ganska trist höst och vinter, regn, ingen snö och mulgrå himmel är vi nu igång igen.
Inför säsongstarten finns det alltid en viss oro. En stående fråga är: Hur många kommer att delta? Det blev 11 båtar, ok siffra. En annan är, kommer deltagarna att uppskatta den nya startordningen och inte minst banan? Svaret på den frågan ska vi kanske vänta med tills efter några fler race. Vi på land uppskattade starten. Det var kul se många båtar samtidigt (trängas lite är aldrig fel). Vi fick åter få använda startflaggor och skottet, det hördes över hela bukten.
Starta medströmt och med undanvind klarade ni alla bra. En viss spänning fanns att någon skulle krocka med Stena färjan, men så blev det inte.

Vi hade tur med vädret, sol och lagom vind, det kunde inte starta bättre.

Starten har gått

En sak till…
Vi har en duktig fotograf, Daniel Stenholm. En oerhörd fin tillgång i vår förening. Bilden här tog jag med min iPhone. Framöver lägger vi in Daniels bilder eller dina bilder. Kika på HSS Facebook sida. Där finns mängder av Daniels fina bilder, filmer och annat matnyttigt.

Personligen saknade jag hamburgarna och eftersnacket. Finns det ingen som kan ta i denna viktiga funktion? Om vi flyttar ut grillen på gräset, så finns det gott om plats, eller hur?

Du får gärna svara och lägga till vad du vill att vi bör ändra på. Vi är alltid lyhörda för nya idéer. Vi är till för er.

Vi ses nästa tisdag, hälsar Anders Meiton, en av fem i Seglingskommitén

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget