I strålande sol har juniorerna idag kört dubbelpass på vattnet. Idag har dem fått testa på klubbens J/70 vilket var väldigt uppskattat och det finns ett stort intresse av dem att segla mer J/70. I höst kommer gänget fortsätta att segla J/70 och lära sig mer om båten så det kommer bli en spännande höst!

Därefter seglades det ett pass i Zoom 8, hela 5 båtar var ute på vattnet. Helgen 26-27 september kommer gänget att segla JSM i Zoom 8 som går i Råå så tills dess kommer det vara full fart varje vecka för att finslipa. Vi är glada att äntligen har Zoom 8or från Halmstad på JSM igen!

Tags:

One response

  1. Bra jobbat och en tydlig och viktig framgång. Vi håller alla tummar när ni alla kämpar i RÅÅ, där HSS i många år visat framfötterna.
    Lycka till’
    Sinbad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *