16 september Föredrag Johanna Mannung tröttnade på att mecka med segelbåtens gamla motor. Teknikintresserad och orädd för att ta tag i ett nytt projekt så blev beslutet snart att byta ut den gamla fossila motorn till en elmotor. Under föreläsningen kommer Johanna berätta om hur konverteringen gick till, vilka val som togs vad gällde tekniken och varför. Vad för elmotor, kablar och batterier passar egentligen på sjön? Denna sommar har Johannas båt Sputnik, en Ohlson 29, körts med elmotor för första säsongen. Hur har det gått och vad har varit lärdomarna från konverteringen?
Föreläsningen är för dig med båt som funderar på hur det går att köra sin segelbåt med elmotor, hur du kan konvertera en inombordare till eldrift eller för dig som tröttnat på att mecka med din gamla diesel eller bensinmotor.
Tid: kl. 18-19 (incheckning 17.30-18)
Anmäl dig till ylva.jalming@halmstad.se eller 035-13 74 28 senast 15 september så får du en länk till föreläsningen på Teams.

Kontakt och adress

Datum och tid

  • onsdag 16 sep 18:00

Pris

  • Gratis 0,00 kr

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget