Juniorerna i Halmstad Segelsällskap tränar för fullt inför JSM i zoom8 2020. Det äger rum i Råå 26-27 september. På grund av Corona kommer det klassiska JSM där många olika klasser tävlar samtidigt inte äga rum. Detta året skulle det varit i Lomma men det fick skjutas upp till 2021. Respektive klassförbund har fått uppdrag att själva genomföra ett JSM och zoom8 klassens kommer RJK, Råå jolleklubb, att arrangera.

Halmstad kommer att skicka två seglare, Nova Berger och Ted Eriksson. Vi har även ett samarbete med Båstad och tränar ofta tillsammans med deras zoom8 seglare och de kommer att skicka två seglare. Alla vi andra som inte är med kommer hålla tummarna att det går bra.

Här finns lite bilder från träningen som ägde rum den 17 september 2020.

Torsdagens två seglare förberedda inför en fin kväll på havet
Här ser vi Ted på väg ut från hamnen
Här har vi även My på väg ut ur hamnen
Ted seglar kryss med full fart
Självklart tränades det även på undanvind
Ibland går det inte riktigt som man tänkt, eller va det med mening?
Här kan vi se en båt som är upp och ner. Han välte båten med mening, det är viktig kunskap det med
Här kan vi se Ted som tränar på balans
På vägen in mötte vi färjan, ibland känner man sig liten

Taggar:

Inga svar på inlägget