Alla medlemmar önskas varmt välkomna på HSS ordinarie Höstmöte söndagen den 18 oktober som på grund av Covid-19 läget kommer att genomföras med vissa förbehåll. Mötet startar 13.00 i Klarasalen på Stadsbiblioteket. Klarasalen på biblioteket rymmer 200 personer och vissa bänkrader kommer att spärras för att säkerställa säkert avstånd.

OBLIGATORISK föranmälan SENAST den tisdagen 13 oktober 20.00, detta görs på hemsidan hss1910.se. Tyvärr kommer inte de som inte föranmält sig ges plats eftersom vi då riskerar att överskrida gränsen på 50 personer i lokalen. Om antalet föranmälda överstiger 50 kommer det att lösas genom att digital uppkoppling sker mot annan lokal där representanter från styrelsen kommer att finnas tillsammans med de som inte ryms i Klarasalen. De föranmälda som är över gränsen på 50 kontaktas personligen och får då mer detaljerad information.

Anmälan stäng!!!

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget