HSS instruktörer bjuder in till två dagars inspirationsläger under höstlovet, mer info och hur ni anmäler er hittar ni nedan. Vi hoppas på att få träffa er!

Inbjudan

Halmstads Segelsällskap bjuder in alla juniorer i åldern 8-18 år i klubben till ett inspirationsläger på höstlovet med fokus på teambuilding och utveckling av våra seglingskunskaper. Vårt mål är att stärka gemenskapen samt ge möjlighet till utbyte av seglingskunskaper.

Lägret kommer att starta måndagen den 26 oktober kl.13.00 (ingen lunch) till ca kl.21.00 och på tisdagen den 27 oktober startar vi 09.00 och avslutar vid kl.13.00 med lunch. Vi håller till i HSS klubbhus, ingen övernattning. Medtag: Oömma kläder och regnkläder

Anmälan sker senast 18 oktober på mail till seglarskolan@hss1910.se, ange namn på seglaren, kontakt till vårdnadshavare, eventuella allergier samt om det finns något mer som är bra att vi känner till.

Lägret kostar 200 kr vilket betalas till HSS bankgiro 301-4388 för att anmälan ska vara giltig, markera betalningen med “Höstläger” och seglarens namn. Alla seglare som är sjuka eller uppvisar minsta symtom stannar hemma! Vid sjukdomsfall kommer hela lägeravgiften att återbetalas.

Kontaktperson: Henrik Schöön, 072-1711900, Seglarskolan@hss1910.se

Taggar:

Inga svar på inlägget