Är du nyfiken på vilka som ska jobba i seglarskolan 2021? Vi har samlat information om alla seglarskolans instruktörer. Våra instruktörer är fantastiska seglare allihopa, dom är dock inte alltid lika bra på att vara med på bild. Men efter att man letat en stund så har vi hittat bilder på allihopa.

Mitt namn är Ci Eriksson och jag är seglarskoleansvarig 2021. Jag har seglat hela livet och började med optimist i seglarskolan när jag var 8 år. Sedan dess har jag testat på flera olika jollar och kölbåtar. Just nu är jag aktiv i sportbåten J70, där jag exempelvis har representerat HSS i allsvenskan segling.
Jag heter Agnes Löfgren. Har gått Seglarskola sedan jag var ungefär 8, optimist men också c55. De senaste åren har jag seglat med familjen.
Jag heter Kalle Wede. Jag började segla optimist när jag va 7-8 år. Enda sedan jag gick mitt första läger i Halmstad segelsällskap så började jag segla C55 istället för bara optimist. Det var 3 år sen och det var då som jag även började gå på några träningar och lära mig mer om kappsegling. De båtarna jag har seglat är optimist, C55, f18 katamaran och några större båtar på semester med familjen.
Jag heter Isak Löfgren. Jag har gått seglarskola ganska många år och sedan 2-3 år tillbaka seglar jag mer regelbundet/aktivt. Seglar idag F18, C55, J/70 och Zoom8.
Jag heter Ted Eriksson. Jag har seglat Zoom8 de senaste 3 åren och före de har jag seglat optimist i ett antal år. Jag har även seglat kölbåt, c55 och j70. Dessutom har jag varit med och representerat HSS i allsvenskan segling.
Mitt namn är Henrik Schöön. Jag började segla optimist 2015 men har sen dess även seglat lite större kölbåtar såsom C55 och ytterst få gånger även J70.
Jag heter Benjie Norrman och började segla 2014 i seglarskolan. Seglade optimist i något år och övergick sedan till zoom8. Har även testat lite blandade kölbåtar.
Jag heter Olle Kähler och har seglat sedan tre år tillbaka. Under denna tid har jag testat lite blandade båtar, som zoom8, rs feva, optimist, c55 och även j70.
Jag heter Nova Berger. Jag har seglat sedan jag va 8 år. Tidigare seglade jag optimist och c55, just nu seglar jag zoom8 och har börjat segla lite j70.
Jag heter Alice Nilsson. Sedan jag började segla för 9 år sedan har jag seglat mycket optimist och C55 men även testat på andra kölbåtar. Just nu seglar jag zoom8 sedan några år tillbaka.

Taggar:

Inga svar på inlägget