Har du synpunkter på hur du tycker HSS skall utvecklas framöver, de närmsta 5-10 åren, så skriv gärna till info@hss1910.se

Inläggen som vi får in fram till den 4 oktober kommer att ligga till grund för nästa steg, medlemsmöte i HSS den 14 oktober kl 18.00. Mötet startar med en macka och kl 18.30 tar Katharina Nilsson från RF-SISU tag i taktpinnen och leder oss vidare i processen. För att det skall bli lättare att ordna mat så tar vi tacksamt emot er anmälan, gärna innan den 13 oktober. Teckningslista finns i HSS men ni kan också skicka ett mail till karl-otto.stromberg@stromin.se

Taggar:

2 Responses

  1. Hej Sven
    Jag har svårt att förstå din kommentar men om du vill starta en ny klubb så tycker jag inte att HSS hemsida är det rätta forumet för en sådan diskussion.
    Mvh
    Karl-Otto

  2. Hej Med anledning av paragraf 1 kappsegling och den diskussion som pågår, alltså inga motorbåtar, inga husbilar, inga anställda föreslår jag att det bildas en ny båtklubb som inte är involverad i kappsegling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *