Ordinarie höstmöte för Halmstads Segelsällskap hålls lördagen den 30 oktober 13.00 i Klarasalen på Halmstads Stadsbibiliotek. Detta är en rymlig lokal och det finns gott om plats att hålla avstånd om man så önskar.

På höstmötet presenteras budget och investeringsplan för kommande år. Avgifter för 2022 fastställs. Styrelse och kommittéer lägger fram sina verksamhetsplaner för 2022 och dessa fastställs. Förslag och motioner från styrelse och medlemmar läggs fram och tas beslut om. Läge i projektet HSS Framtid presenteras och beslut tas om projektets fortsättning. En sammanfattning av HSS aktiviteter under 2022 visas.

Motioner till mötet skall inlämnas senast 21 dagar före mötet. De kan lämnas på kansliet eller skickas till info@hss1910.se. Dagordning anslås i klubbhuset 1 vecka före mötet.

Varmt välkomna!
Styrelsen

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget