Vi söker fler sublift-förare!
Har Du vana att hantera maskiner och tycker om att hjälpa dina föreningsvänner?
För att få vårt Subliftsystem att fungera vid de årliga sjösättningarna och upptagningarna krävs duktiga och engagerade förare. För att säkra en god service till alla medlemmar och en rimlig belastning för de nuvarande förarna söker vi nu fler som kan hjälpa till.
Att engagera sig i Subliftgruppen innebär att Du får lära dig hantera själva Subliften, hur sjösättning och upptagning går till och hur båtar ska hanteras på land. Föreningen erbjuder utbildning och handledning och efter en inlärningsperiod får du behörighet att hantera Subliften. Vi ser gärna fler kvinnliga förare i gruppen.
Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse så hör av dig till kansliet  på info@hss1910.se eller kontakta Torsten Kindt, subliftansvarig, på tel. 070-3294571.

Taggar:

Inga svar på inlägget