I HSS har vi ett späckat kappseglingsprogram för 2022. Inte nog med att det är 16 stycken tisdagsseglingar, det är även ett antal olika helgkappseglingar som man kan vara med på.

Till årets upplaga av Båstadseglingen har vi tidigarelagt datumet en vecka till den 11 juni, pga det annars hade krockat med både Allsvenskan i Långedrag och Själland Runt. Hur gött låter inte en kappsegling till Båstad? Segla över Laholmsbukten, gå i mål i Båstad, lägg till i hamnen och ha en riktigt skön helg i den mysiga hamnen.

11 juni – Båstadseglingen (obs! Nytt datum)
2 juli – Tylön Runt
13 augusti – Torekovseglingen
10 september – Lappens Cup

Man anmäler sig precis som vanligt via vårt anmälningssystem på nätet på denna sida. Och det är aldrig för tidigt att anmäla sig, anmäl er redan idag för att visa att ni kommer, och på så sätt locka med fler båtar.

Taggar:

Inga svar på inlägget