Målet är att lära mer om segling för att

  • Ha det roligare på havet
  • Bli tryggare på havet
  • Tycka kappsegling är intressantare

Under 2022 har cirka 15 tjejer deltagit i ett ”pilotprojekt” där tjejer som är intresserade av att lära mer om segling har deltagit. Vi träffades några gånger under våren i klubbhuset och fick genomgång av C55:orna (klubbens egna båtar som används i seglarskolan), knopar m.m. och pratade mycket segling.

Den 15:e maj var det kick-off med provsegling av klubbens båtar C55 och J/70 med instruktör ombord.

I maj och juni gick 10 av deltagarna seglarskola i C55, 3 onsdagskvällar med instruktör.

Under augusti och september har en del av oss träffats på måndagarna och seglat tillsammans i C55, det har varit roligt och lärorikt och vi har fått nya vänner!

Jag tänker att vi som redan är igång kan börja måndagssegla i april/maj och hoppas att nya vill hänga på ett liknande upplägg som beskrivs ovan.

Alla som känner att detta är intressant är hjärtligt välkomna till klubbstugan onsdagen den 23 november 18.00. Då kan vi diskutera erfarenheter av årets upplägg och vad  vi skulle vilja göra nästa år.

Stellan och Mats kommer att laga en god middag till oss till självkostnadspris och det finns möjlighet att köpa vin eller öl.

För att delta skall man vara medlem i HSS.

ANMÄL DELTAGANDE TILL DEN 23/11 SENAST DEN 18 NOVEMBER SAMT OM DU ÄR ALLERGISK ELLER HAR SPECIALKOST, anmälan till Marie; grotvik46@gmail.com

Har du inte möjlighet att komma denna gång men vill vara med i tjejgruppen framöver så anmäl detta till Marie; grotvik46@gmail.com

Välkomna!!!

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.