Vill du följa med så har vi några platser kvar…

Häng med och starta nästa båtsäsong. Anmäl dig till vår gemensamma bussresa till Båtmässan i Göteborg 🙂 . Vi åker i gemensam HSS-buss till Båtmässan i Göteborg lördagen den 4:e februari. Detta gör vi för ett självkostnadspris på 350 kronor. Priset inkluderar bussresan, fika på bussen, entrébiljetten och framför allt trevligt sällskap. Anmäl dig på: info@hss1910.se eller skriv upp dig på anslaget i klubbstugan. Tänk på att du i samband med anmälan samtidigt Swishar 350 kronor till HSS på Swishnummer: 123 601 34 37. Skriv som meddelande i Swishen ditt namn och ”Båtmässa”.

Vi är många som anmält oss och vill följa med men det finns några platser kvar i bussen så tveka inte utan häng även du med. 🙂

Avresa från HSS den 4/2 klockan 8:00

Hemkomst beräknad samma dag klockan 17:30

Hoppas du hänger på så får vi en trevlig gemensam mässdag!

//Fritidsbåtskommittén

Taggar:

2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.