Under annandag påsk drog HSS träningsseglingar igång igen (ej att förväxla med våra tisdagsseglingar). Under fantastiskt väder och lite lagom vind var tre båtar ute och kände på varandra. Sugna seglare är varmt välkomna att vara med. Vi har vår storseglare Anders Hellekant som håller i träningarna och som själv är med ombord för att vidareförmedla sin kunskap inom allt ifrån besättningsarbete, boathandling, trim, taktik osv. En fantastisk möjlighet att förkovra er inom kappseglingens värld!

Under året kommer HSS behöva besättning till Allsvenskan Segling och dessa tillfällen är ett utmärkt tillfälle att träna inför dessa event och visa att man vill vara med och segla i Allsvenskan (även om man absolut inte behöver ha den ambitionen).

Nästa tillfälle är på söndag 16/4 samling kl 12, därefter är tanken att köra på lördagar. Mer info kommer.

Missa heller inte North Sails Trim Cup som vi kör den 21-23 april. Mer info och anmälan här: Sailarena

Med ute på vattnet var också Daniel Stenholm som plåtat bilderna.

Taggar:

Inga svar på inlägget