Nästa sommar är det vi som står i Folkbåtsseglingens centrum – Halmstads Segelsällskap har fått det ärofyllda uppdraget att arrangera det 60-årsjubilerande Nordic Folkboat Gold Cup 2024, även kallat Guldpokalen i folkmun.

Vi är glada över att få välkomna seglare från hela norra Europa, och kanske även någon amerikanare till våra vackra kustvatten den 6-12 juli 2024. Vi räknar med ca 50-70 deltagande båtar och det blir en hel vecka där vi får njuta av toppklassig segling, gemenskap och det bästa som Halmstad har att erbjuda mitt under högsommaren.

Börja peppa redan nu för det här blir inte bara en regatta, det blir ett minne för livet! Vi vill ha med hela klubben, både som deltagare och som det fantastiska supportteam vi är kända för att vara.

År 2001 hade vi senast äran att arrangera Gold Cup, och vi är redo att än en gång visa hur en internationell världsklassregatta ska genomföras.

Vi har precis lanserat en egen hemsida för Gold Cup 2024 där vi kommer att publicera all information, resultat, bilder och annat inför, under och efter tävlingarna. Ni hittar den på www.goldcup2024.com.

Vi ser fram emot att tillsammans skapa magi på vattnet nästa sommar!

Seglarhälsningar,

Halmstads Segelsällskap

Taggar:

Inga svar på inlägget