Nu är det snart dags för Båtmässan i Göteborg. 🙂

Häng med och starta båtsäsongen på Båtmässan i Göteborg. Vi åker i gemensam HSS-buss nu på lördag, den 3:e februari, 2024.

Vi gör det för ett självkostnadspris om 375 kronor. Priset inkluderar bussresan, fika på bussen, entrébiljetten och framför allt trevligt sällskap. Anmäl dig på: info@hss1910.se eller skriv upp dig på anslaget i klubbstugan. Tänk på att du i samband med anmälan samtidigt Swishar 375 kronor till HSS på Swishnummer: 123 601 34 37. Skriv som meddelande i Swishen ditt namn och “Båtmässa”.

Mässan ger oss möjlighet att känna och klämma på olika nyheter, tillbehör, segel, utrustning och instrument. Och varför inte studera de fina träbåtarna som alltid är utställda av “Västkustens Träbåtsförening”?

Avresa från HSS den 3/2 klockan 8:00

Hemkomst beräknad samma dag klockan 17:30

Hoppas du hänger på så får vi en trevlig gemensam mässdag!

//Fritidsbåtskommittén

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget