Om ca en vecka, tisdagen den 7:e maj, är det dags för årets första tisdagssegling. Det mesta är sig likt när det gäller banor och regler. Däremot sker anmälan och resultathantering i år via en app i telefonen som heter klubbsegling. Appen finns att hämta både på Google play och Appstore.

Man anmäler sig och sin båt i appen och får en starttid. Vi startar som vanligt i två grupper. Vid målgång klickar man i appen och får tillgång till resultaten direkt även om slutgiltigt resultat är först när alla har kommit i mål. Mer information om hur man gör och även mer om banor mm. finns på sidan Tisdagssegling – Halmstads Segelsällskap (hss1910.se) och även på Klubbseglings hemsida, www.klubbsegling.se

Då både start och målgång hanteras av seglaren själv i appen förutsätter detta att var och en tar eget ansvar för att vi skall kunna ha enkla och roliga seglingar. Vid första seglingen den 7:e maj kommer vi att vara några från administratörerna av appen på plats redan två timmar innan start för att hjälpa till om något strular.

Vi syns på tisdag!

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget