Nu har vi Kristi Himmelsfärdshelgen framför oss och den årliga eskaderseglingen. I år kommer helgen tidigt i maj så många är ju ännu inte i vattnet. Men Ni som är i och vill tillbringa några första dygn i de lokalt kända hamnarna med trevligt sällskap kan väl hänga på. Vi kan väl utbyta sommarseglingsplaner, hur våren varit, vilket putsmedel som var bäst för friborden, etc etc 🙂 . Vi planerar att segla iväg på torsdag, 9/5, klockan 11:00 från HSS till Torekov. Därefter bestämmer vi gemensamt målet för fredagens segling. Allt är givetvis beroende på väder och vind som vanligt. Vi har även planerat en eskadersegling under helgen som infaller i samband med Nationaldagen. Seglingen är tänkt den 6-9/6 så det kommer fler möjligheter.

Hänger ni med så sms´a gärna till Christer på 0704-544469. Bra att veta hur många vi blir.

//Fritidsbåtskommittén

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *