Nu har alla eskaderseglare kommit hem efter en härlig seglingshelg. Vi var sex segelbåtar som gav oss iväg och vi har haft en fantastiskt trevlig helg tillsammans både på land och till sjöss. Under helgen har vi avverkat Torekov-Mölle-Båstad. Vi har verkligen fått variation på seglingarna när det gäller vind, vågor och solsken. När vi väl kommit i land har vi vandrat, spelat kubb, grillat, gått med hundarna, badat, haft yoga- och gympapass, pratat segling och båtar och givetvis bara umgåtts. Söndagens hemsegling från Båstad bjöd på en härlig vind och strålande solsken vilket gav en försmak och förhoppning 🙂 inför kommande säsong.

Alla ni som inte hade möjlighet att vara med denna helg har möjligheten att under 6-9/6 segla med vid nästa eskadertillfälle. Målet är ännu inte bestämt och som vanligt kommer vind och väder avgöra. Håll koll i HSS-kalendern och på HSS hemsida.

//Fritidsbåtskommittén

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *