Nationaldagshelgen ger en klämdag som passar perfekt för en längre eskadersegling. Denna eskader planerar vi att segla till en härlig mysig liten hamn, Hornbæk på Själlands nordöstra hörn. Vi har 38M till Hornbæk från HSS så vi kommer lämna Halmstad klockan 8:00. Hornbæk har ett trevligt och aktivt hamnliv. Vi ligger kvar i Hornbæk den 7/6 för att njuta av badstranden och se oss omkring i omgivningarna.

Lördagen den 8/6 lämnar vi Hornbæk och sträcker till Torekov. Detta blir en segling på ca 21M. Torekov är ju känt för oss alla så närmare beskrivning känns överflödig 🙂 . Söndag 9/6 hemgång från Torekov.

Jag har kontakt med hamnkaptenen Morten i Hornbæk gällande hur många vi kan bli och måtten på segelbåtarna vi kommer med. Han vill ha en lista på våra båtar, så maila mig eller sms:a att ni följer med. Ange även i meddelandet vilken längd, bredd och djup som er segelbåt har så skickar jag en lista till hamnkapten.

Anmäl gärna ditt deltagande här till : mobilnr: 0704-544469 eller info@hss1910.se

Vi grillar medhavt och äter gemensamt under kvällarna om vädret tillåter. Spel och lek lär också förekomma för de som känner sig manade. Något restaurangbesök kanske också hinns med.

Som vanligt kommer väder, vind och SMHI prognosen givetvis avgöra hur helgens segling blir.

Hoppas du följer med!

//Fritidsbåtskommittén, Christer

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *