Som ni säkert känner till vid det här laget är det en app som heter “Klubbsegling” som vi använder för att anmäla båtar till tisdagsseglingarna, och sedan även för att trycka på en knapp när vi går i mål.

Resultaten för tisdagsseglingen har tidigare endast funnits i appen, men nu har vi byggt en integration med Klubbsegling som gör att vi även kan se resultaten på webben. Adressen för detta är https://app.kappsegla.nu/klubbsegling/ och det finns även en länk till sidan i vår meny under “Segling”.

På denna sida finns det även automatiskt uppdaterat resultat för Tisdagscupen, där vi räknar ihop resultaten från tisdagarna.

Resultatsidan är i beta-version hittills och kan innehålla fel. Hittar ni något som ser skumt ut så kontakta gärna Daniel Stenholm på daniel@stenholm.net och beskriv vad som verkar vara fel.

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *