Hej på er. Vädrets makter styr vi inte över och det är ju egentligen bra. Just nu, onsdag klockan 18:00, är det en fin kväll vilket dock ändras detta under natten enligt prognosen… 🙁 Det blir ingen avsegling som tänkt i morgon, torsdag. Det drar in friska vindar med kuling och mycket regn enligt prognosmakarna. Fredag ser däremot ut bli en riktigt bra seglingsdag och lördag förmiddag likaså innan nästa skov kommer.

Planen nu är att det blir avgång fredag klockan 10:00 till Båstad. Hamnkapten, Peter, är informerad och skall reservera innerhamn när jag meddelar antalet båtar på fredag förmiddag.

Vi hänger i Båstad under lördag eftermiddag med eventuellt bad eller/och till och med kanske några tar en riktig vandringsrunda med “Båstad runt” på ca 9km. Kvällsmaten får vi försöka lösa med gemensam grillning eller något restaurangbesök, allt beroende på väder.

Hoppas ni hänger med denna light version. Ge i så fall gärna ett sms till mig på 0704-544469 så kan jag meddela Båstad Hamnkapten antalet båtar som kommer.⛵️👍

//Christer

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *