Alla våra instruktörer är utbildade och certifierade av Svenska Seglarförbundet. Läs mer om de nedan:

Hej! Jag heter Isak och är tillsammans med Nova ansvarig för seglarskolan 2024. Det är bland annat mig ni kontaktar när ni mailar eller ringer till seglarskolan. Jag är positiv till det mesta så jag har alltid något på gång. När jag är ledig seglar jag gärna snabba båtar, men jag tycker lika mycket om att åka ut och sola med kompisar. Det bästa med segling tycker jag är fartkänslan och att komma ut på havet (+solbrännan).

Hej! Mitt namn är Nova och jag är tillsammans med Isak ansvarig för seglarskolan 2024. Det betyder att jag är på plats i hamnen hela sommaren, och att det bland annat är mig ni kontaktar när ni mailar eller ringer till seglarskolan. Jag är 20 år gammal och har seglat på HSS i över tio år. Jag seglar det jag kommer över, men hittills har fokus varit på Optimist, Zoom8 och C55. Förutom seglarskolan är jag även utbildad kappseglingsfunktionär. Det jag tycker bäst om med segling är omväxlingen. Vissa dagar är adrenalinfyllda med vatten som sprutar om fören, andra dagar glider man fram över en spegel. Gemenskapen och vännerna är också en storfavorit.

Hejsan! Jag heter Henrik och är 19 år. Jag har seglat på HSS sedan jag var 10 år gammal och gått kurser i både optimist och C55. Jag har jobbat på HSS sedan 2020. Jag trivs på vattnet och tycker det är väldigt roligt att få lära ut segling till vuxna och barn. Det bästa med segling tycker jag är friheten och att få befinna sig på ett öppet hav.

Hej! Jag heter Kalle och jobbar på denna fina seglarskola. Jag är 19 år och började min segling på HSS läger i tidig ålder. Jag seglar många olika båtar. C55, optimist, Zoom 8 och katamaranen F18 är några exempel. Det bästa med seglingen är goa kompisar och fint väder.

Jag heter Agnes och är 18 år. Jag har seglat sedan jag var 8 år gammal. Till en början Optimistjolle, men med åren också C55, båda i seglarskolan. Numera är jag instruktör och seglar kölbåt och katamaran med familjen! För mig är det bästa med seglingen härliga sommardagar på havet omgiven av vänner!

Hej! Jag heter Svea och är 17 år gammal. Jag har seglat på lite olika håll och med HSS de senaste åren. Just nu seglar jag mest med familj och vänner, men tycker framför allt att det är roligt att få hjälpa nya seglare på seglarskolan!

Tja! Ludvig heter jag och jag jobbar på HSS seglarskola som instruktör. Jag började segla med HSS för sju år sedan och det har varit de bästa somrarna någonsin. Som instruktör har jag jobbat en sommar och ser nu fram emot min andra. När jag inte seglar med seglarskolan så har jag spenderat mycket tid i min farmor och farfars Maxi 77, vilket har gett mig många roliga minnen. Själv skulle jag säga att jag är den roligaste instruktören av oss, hihi. Jag är supertaggad på att lära er allt jag kan men också att få skapa massa roliga minnen med er! Det bästa med seglingen tycker jag är att man alltid kan utvecklas.

Hej! Jag heter Ella och är 15 år. Jag började segla för fyra år sedan, både Optimist och C55. Jag ser fram emot mitt andra år som instruktör! Segling är en rolig och fartfylld sport, men det jag ändå tycker bäst om är nog gemenskapen och nya vänner.