Jag vill önska alla medlemmar i HSS en God Jul och ett Gott Nytt År. Det är härligt att få vara ordförande för så många engagerade medlemmar. Det är vi alla tillsammans som är Halmstads Segelsällskap. Det är extra roligt att i år välkomna många nya medlemmar och båtägare.

Ett ovanligt år går mot sitt slut. Båtlivet har ju fått sina törnar under året med restriktioner för kappsegling och besök i främmande länder (Danmark, så nära och ändå så långt bort denna sommar).  

Seglarskolan kunde med god ledning och mycket tänk kring Coronasäkerhet genomföras med stort deltagarantal. Tisdagsseglingarna drog fler deltagare än 2019 trots att det uppskattade minglet efteråt inte kunde genomföras. Eskaderseglingen gick i år till svenska hamnar. I Allsvenskan placerade sig HSS på 3:e plats totalt och kval till Champions League väntar 2021.

Tyvärr gick inte 110-årsjubileet att genomföras som planerat men ett 111-årsjubileum kanske kan bli lika festligt, vi får hoppas att någon typ av firande är genomförbart framåt sommaren.

HSS seglingarna 2021 är redan planerade och det blir dessutom North Sails Trim Cup, ranking 2.4mR och Grand Prix i Zoom8 i HSS regi.

Så läget är gott inför 2021 – om 5 månader är det maj – håll i, håll ut och ta hand om varandra!

Hälsningar
Marie

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget