Kvalet till finalen i Champions Legue är avklarad och Christoffer, Rebecca, Anders och Petter är välkomna att delta i finalen den 7 till den 10 oktober i Porto Cervo, Yacht club Costa Smeralda.

Anders sammanfattade de tre dagarna som tuff segling, mycket vind, kvalificerat och “elakt” motstånd, men allt kännetecknades av professionalism, seglingarna såväl som arrangemang. Det var genomgående fullvuxna besättningar och det var svårt att bita tillbaka på kryssen i den starka och byiga vinden. Inte minst i starterna hade de tunga besättningarna en fördel. Det är alltid spännande att utmana tufft motstånd det är enda vägen fram om man vill bli bättre säger Anders. Han tyckte också att de var lite ringrostiga. Covid 19 har ställt till det – det har av förklarliga skäl blivit mindre kappseglat det senaste dryga året. Det tog en dag innan vi kom igång med våra starter.

HSS gratulerar Christoffer, Rebecca, Anders och Petter och hoppas att de kan ordna så att de kommer iväg till Port Cervo i oktober.

Taggar:

Inga svar på inlägget