Idag var det premiär för årets upplaga av tisdagsseglingarna. Det var soligt och fint med sydliga vindar på ca 7-8 m/s. 5 båtar kom till start och först i mål var Farr 30:an Letto di Pletto. Efteråt var det traditionsenliga hamnburgare till seglare och funktionärer, som nu smakade bättre än någonsin!

Vann gjorde Uffe Bengtsson i sin Folkbåt, 3 minuter för Farr 30 Letto di Pletto, och ytterligare 3 minuter för Lasse Smedberg i J/70.

Resultatlistan finns på https://kappsegla.nu/admin/results/?regattaid=284 och är nu korrigerad med rätt seglad tid för CB66 Mustang Sally. De står dock fortfarande i fel startgrupp i resultatlistan men seglade tiden är rätt. Till nästa vecka kommer det bli helt rätt, CB66 ska segla i startgrupp 2 enligt korrekt SRS-uppdelning.

Ja nästa vecka kör vi igen, då vill vi se ännu fler båtar på startlinjen!

Nedan följer lite bilder från vattnet av Daniel Stenholm. Bilder för nedladdning finns på https://www.danielstenholm.se/hss/tisdagssegling/.

Taggar:

Inga svar på inlägget