Ett 10-tal segelbåtar från HSS fick en fantastisk eskaderhelg. Vädret log mot oss hela helgen och det erbjöds varierande segling. Torsdag kväll blev det övernattning i Torekov och nästa dag, fredag, gick vi till Vejbystrand. När vi ankom Vejbystrand blev vi välkomnade till havs av hamnkapten, Johan, som visade varje båt till sin plats. På kvällen grillade vi och vi fick även äran att bli de första kunderna på säsongspremiären av “Glassbåten” i hamnen. Lördag morgon så bjöd hamnen in oss på “Gökafrukost”, vilket är hamnföreningens inledning på sin årliga städdag. Än en gång tack till er i Vejbystrand för er gästfrihet. Efter frukosten seglade vi runt Bjärehalvön och gick till Båstad, där kvällen bjöd på ännu en härlig sommarkväll. Grillen tändes och vi umgicks kring borden. Söndag morgon startades med yoga i hamnen och därefter ett svalkande bad. Vid lunch hade alla lämnat Båstad och sträckte hem till HSS eller Grötvik i en härlig seglingsvind.

Hela helgen blev en bra första-turen-helg för att testa allt på båten.

Tack alla för helgen.

//Fritidsbåtskommittén

Taggar:

Inga svar på inlägget