Halmstads Segelsällskap söker Hamnkapten (tjänsten är tillsatt 210212) och Ekonomiassistent (tjänsten tillsatt 210219)

Halmstads Segelsällskap (HSS) är en ideell förening som bildades 1910 med cirka 650 medlemmar och 200 båtplatser där många stora arbetsinsatser görs med ideella krafter. För att den löpande verksamheten kring administration, ekonomi och underhåll skall fungera finns några anställda som tillsammans med styrelse, kommittéer och medlemmar driver klubbens verksamhet.

HSS söker en Hamnkapten på 75% tjänst med variationer under året. Arbetet omfattar bland annat övergripande ansvar för administration, ekonomi, löpande underhåll och skötsel, miljö samt fördelning av båtplatser. Kontakter med och service till medlemmar är en viktig del av arbetet. Vi söker en person med intresse av båtliv, god social kompetens och ett gott ordningssinne med erfarenhet av de uppgifter som ingår i arbetet. 

HSS söker en ekonomiassistent på 25% med variationer under året. Arbetet omfattar bland annat ansvar för medlems- och båtplatsregister, fakturering, bokföring och lönehantering. Vi söker en noggrann och systematisk person med erfarenhet av administrativa system.

Eventuellt kan tjänsterna kombineras.

Är du intresserad e-posta din ansökan till marie@grotvik.nu, ansökningarna behandlas löpande. Om du har frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Marie Karlsson ordförande i HSS på 070 644 24 21. 

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget