HSS siktar på att genomföra North Sails Trim Cup för CB 66 och J/70. Vi anpassar oss efter gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SSF. Eventuella förändringar med anledning av pandemin meddelas på HSS sajt.

Det blir som tidigare år träning på havet under fredagen samt på lördag förmiddag med coacher från North Sails. På lördag eftermiddag och söndag blir det kappsegling. Anmälningsavgiften är för alla tre dagarna 300 kronor per person – och betalas på plats i samband med registreringen. I anmälningsavgiften ingår sjösättning och tävlingsavgift till SSF.

Fredag 16 april. Träning på havet från kl. 09.30 med coacher från North Sails.

Lördag 17 april. Träning på havet på förmiddagen. Kappsegling på eftermiddagen. Rorsmansmöte kl. 12.00, första start kl. 14.00, tre seglingar är planerade.

Söndag 18 april. Första start kl. 10.00, fyra seglingar är planerade. Inga startförsök efter kl.14.00.

Anmälning sker genom Sailarena!

Foto: Daniel Stenholm

Taggar:

Inga svar på inlägget