Välkomna till det digitala Årsmötet för Halmstads Segelsällskap söndagen den 14 februari, 16.00. Föranmälan krävs, senast söndagen den 14 februari 14.00.

På grund av rådande Corona restriktioner ser vi ingen möjlighet att genomföra årsmötet 2021 på annat sätt än att vi tar digitala kanaler till hjälp. För mer information och anmälan se nedan. Vi känner oss väl förberedda för att genomföra ett sådant möte och hoppas att många medlemmar vill delta. Vi skall göra vårt bästa för att informera och vägleda de som inte är så vana vid digitala möten.

Viktiga punkter på årsmötet är redovisning av 2020 års resultat, frågan om styrelsen kan beviljas ansvarsfrihet samt val av ledamöter till styrelse och kommittéer för 2021. Med detta på plats kan de valda ledamöterna arbeta framåt med klubbens verksamhet och aktiviteter.
Många medlemmar är inte vana vid möten framför dator eller på telefon och därför finns det möjlighet att testa på genom att delta på ett ”övningsmöte” onsdagen den 10 februari, 19.00 (anmälan nedan). Det blir också ett bra tillfälle för styrelsen att finslipa tekniken inför söndagens möte.

För att få mötet att flyta på bra kommer delar av styrelsen att finnas i HSS under tiden mötet pågår så det går tyvärr inte att använda klubbhuset under denna tid.
För att delta krävs en e-post adress dit möteslänken skickas. Bäst fungerar det med en dator med internetuppkoppling. Det fungerar även med telefon/surfplatta.
Anmäl deltagande nedan. De som anmält sig får en länk för att ansluta till både övningsmöte och årsmöte samt mer information om digitala möten och om hur detta möte genomförs. Kolla ”skräppost” om mailet med länken inte dyker upp i inkorgen.


Anmälan stängd 2 timmar innan mötet för att skapa röstlängd mm.

Kategorier:

Taggar:

Inga svar på inlägget