Vi har nu efter en ganska blåsig dag med vindar upp mot 11m/s nått Torekov. Vi har haft ett härligt yogapass under Katrin Häggströms ledning i hamn. Alla var så tacksamma efteråt för att fått sträcka ut sina sega kroppar med yogans teknik. Vi har under dagen upplevt både lugn brissegling och ganska tuffa vindar och vågor samt även inträngande vatten på en av deltagarnas båt. Detta löste Torekovs sjöräddningssällskap som fick göra en utryckning. Allt avlöpte väl och problemet med läckaget löstes i Torekovs hamn med alla deltagares engagemang och tekniskt kunnande. Under kvällen har vi ätit en gemensam grillbuffé med vad var och en hade med sig i korgen. En fantastisk dag och kväll som i morgon kommer att starta med ett Torekovsbad och sedan går vi till Vejbystrand under förmiddagen.

Taggar:

Inga svar på inlägget