Halmstads Segelsällskap inför frivillig nattbevakning med start 18 maj 2021.

Varför
Med ökande tryck av besökande till närområdet och rapporter av incidenter kring båtar och i vår närmiljö och den otrygghet det skapar hjälps medlemmarna tillsammans åt att skapa en säkrare och tryggare miljö för alla HSS:are, husbilsgäster och båtgäster.

Vilka
Medlemmar i HSS. I första hand båtägare på land och i vatten men även andra medlemmar är välkomna att bidra, man skall gå två och två på passet. Ingen skall vara ensam under natten. Om alla nätter skall täckas in krävs två pass per båt.

Information
Här på hemsidan kan viss information kommuniceras, dock inte detaljer eftersom sidan är öppen för alla och det är alltför lätt för obehöriga att kolla när bevakning finns och hur den utförs. Mer information finns i en pärm i klubbhuset.

Hur
Kalender finns på kontoret där man skriver upp vilken/vilka datum man vill nattbevaka (namn, telefonnummer). Kan man inte komma till kontoret skickar man mail till info@hss1910.se eller ringer hamnkaptenen 035 21 76 53 som då bokar i kalendern.

Taggar:

Inga svar på inlägget