Helgen den 16-17 september hade seglarskolan sitt traditionsenliga höstläger för optimist och precis som tidigare år blev det en stor succé!
Hela instruktörsgänget var på plats tillsammans med 14 glada seglare för en helg full av rolig segling, god mat och nya vänner. Det blev riktigt sommarväder med 22 grader och 4-5 m/s hela helgen.
På schemat stod två uppvärmande seglingspass, lekar, filmkväll, övernattning i klubbstugan och avslutande kappsegling med fina priser och grillad korv.
Även våra instruktörer hade ett packat schema och fick en hel del gjort bakom kulisserna när de inte coachade ute på vattnet. De fick lära sig att backa släp, ribbåtarna fick sig en ordentlig tvätt, containern städades och mat lagades i mängder. Nedan följer lite bilder.

Stort tack till alla engagerade.

Nu fortsätter träningarna så länge det finns intresse, anmäla sker på Facebook eller via seglarskolans mail. Tidigare har vi avslutat på Lucia, men allt hänger på hur många som kommer på träningarna. Säsongen är inte slut än, så se till att anmäla er, annars blir det inget!
Det finns även möjlighet att boka privatkurser i C55 för vuxna och ungdomar över 12 år. Hör av er till seglarskolan@hss1910.se för mer information.

Riggning
Läns
Fikapaus är viktigt
Kryss
Halvvind
Spänd väntan på kvällsmat
Äntligen!
Dags att bädda
Påväg till startområdet
3 minuter kvar till start
Det är tajt i rundningen
Duktiga assistenter
Tack för den här helgen, vi ses snart igen!

Taggar:

Inga svar på inlägget