Vi blev en tapper skara om fem segelbåtar från HSS som seglade fredagen den 7/6 till Båstad. Vi hade en fin vind från SW ner till Båstad. Väl i hamn fick vi en rejäl regnskur över oss innan solen tittade fram och gav oss en fantastiskt fin känsla om hur sommaren kan vara. Någon besättning tog en tupplur i sin båt efter seglatsen och några gav sig ut på en promenad längs leden Båstad Runt. Framåt kvällen kom grillarna fram och vi kunde njuta av maten under en härlig sommarkväll.

Idag, lördag den 8/6, var det uppstigning, bad (för några tappra), frukost och därefter lämnade vi Båstad och gick till HSS igen. Vi hade en bra vind rakt akter in i våra båtar. Vinden ökade allt eftersom och vågorna blev rejält höga. Vinden låg mellan 8-11 m/s med en topp på 16 m/s. Strax efter lunch hade alla båtar kommit och låg säkert förtöjda vid sina hemmabryggor.

Tack för en återigen härlig Eskaderhelg.

Fritidsbåtskommittén

//Christer

Taggar:

Inga svar på inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *