Båtägare som inte sjösatt ännu och som vill boka tid med subliften bör göra detta skyndsamt, det kommer att finnas begränsat med sjösättningstillfällen eftersom tre av de mest erfarna subliftförarna är sjukskrivna (inte Corona). Fyra förare är under utbildning men kan av naturliga skäl inte köra själva. Vi arbetar hårt med att få fram förare till de tillfällen som just nu är blockade för anmälan. Eftersom det fortfarande finns gott om tider att boka väljer vi att gå ut med informationen idag även om inte allt är klart. Speciellt viktigt är det att de som har mast på bokar tid med subliften eftersom dessa båtar inte kan tas med kran om vi nödgas att ersätta något tillfälle med kranbil.

Du som inte tänker sjösätta i år och har glömt att informera kansliet om detta, gör detta snarast via info@hss1910.se eller via telefon till kansliet vardagar 9-12,  035-217653. Denna information är viktig för att veta belastningen på subliften men också för att kunna hyra ut lediga kajplatser som sommarplatser.

Taggar:

Inga svar på inlägget