Förra våren gjordes en lyckad eskadersegling och varför inte göra det igen? Efter gemensamma arbetsdagar och eget putsande, målande, sjösättande och mastriggning, är det dags för årets första eskadersegling. Den sker, som tidigare, under Kristi himmelsfärds helgen som i år är den 13/5 – 16/5, vilket innebär att det får bli tidig sjösättning. Reservera eskaderhelgen i din seglingskalender så återkommer vi längre fram om vilka möjligheter vi har till att ha en trevlig helg tillsammans på hav och i hamn, givetvis med gällande Covid-restriktioner.

Varma vårhälsningar
Fritidsbåtskommittén, HASS

Joakim Bladh

Håkan Madsen

Lars Häggström

Christer Hansson

Taggar:

One response

  1. Följer gärna med på en eskader segling.
    Det är alltid kul.
    Och ett perfekt tillfälle för nya seglare/ medlemmar att komma ut.
    Mera sånt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *